Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de magische wereld van wobbel

    Je spruitje een hele dag stimuleren om nieuwe dingen te ontdekken is niet eenvoudig. Bij gebrek aan inspiratie grijpen we vaak terug naar de televisie of een tablet. Maar te veel schermtijd kan rampzalig zijn voor de gezondheid van je kindje. Daarom zijn educatieve alternatieven belangrijk. Een van deze alternatieven is de Wobbel. Dit board is immens populair door de verschillende mogelijkheden, duurzaamheid en kracht die het zou uitoefenen op kinderen.

    wat is een wobbel balance board?

    Balance boards zijn niets nieuws. Ze vinden hun oorsprong in 1953, ontwikkeld en gepatenteerd door Stanley Washburn. Al snel was dit board populair bij surfers en skiërs om hun balans buiten het seizoen of bij slecht weer te oefenen en ontwikkelen. Het concept bestaat dus al een tijdje maar men heeft het board de laatste jaren in "een nieuw jasje" gestoken. De Wobbel is vervaardigd uit Europees beukenhout dat behandeld is met een watergedragen lak en beits. Het board is verkrijgbaar met en zonder een laagje vilt. Het wolvilt is in verschillende kleuren verkrijgbaar en draagt het EKO-label. Dit wil zeggen dat het biologisch en duurzaam is en geen kunstmatige kleurstoffen bevat. 

    Bekijk hier alle Wobbels

    Wobbel balance board

    wat kan je met dit board doen?

    De vraag "Wat kun je met dit board doen?" lijkt wel typisch voor volwassenen. Het verrassende antwoord is: van alles! De vorm van het board is ongedefinieerd en dat betekent dat kinderen erin kunnen zien wat ze maar willen: een glijbaan, een schommel, een opstapje, een autobaan en nog veel meer. Wobbel is ook een voorbeeld van speelgoed dat met je kleintje meegroeit. Naarmate je kind ouder wordt, kan het board verschillende functies aannemen. 

    Wobbel

    yoga en meer

    Wist je dat er steeds meer Wobbel yogasessies worden georganiseerd? Wil je thuis ook meedoen? Download dan de gratis Wobbel cards met 16 kaarten en een leuk memoryspel. De kaarten tonen verschillende houdingen die je kleintje kan nabootsen op zijn of haar balance board. 

    Wobbel balance board
    Wobbel balance board

    haal je wobbel nu in huis

    Denk je erover om een Wobbel balance board aan te schaffen, maar twijfel je nog? Met een Wobbel haal je een duurzaam en veelzijdig speelgoed in huis waar je kind nu én in de toekomst plezier aan zal beleven. Zowel binnen als buiten te gebruiken en ideaal voor één of meerdere kinderen.

    Shop hier alle Wobbels