Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • hoe vind je de juiste zwangerschapsbeha?

    Tijdens je zwangerschap kan een beha soms beginnen knellen. Dan is het tijd voor een zwangerschapsbeha dat voor extra comfort en voldoende ondersteuning zorgt. Een zwangerschapsbeha heeft bij grotere cupmaten bredere en padded schouderbandjes voor nog meer comfort. De flexibele beugels wijken iets uit om de veranderende vorm van je borst te volgen. Alsook zijn de cups zo gevormd dat je melkklieren kunnen groeien. Na de zwangerschap maakt deze beha het makkelijker om je kindje te voeden.

    zwangerschapsbeha

    stap 1: meten is weten

    Tijdens de zwangerschap groeien je borsten gemiddeld twee cupmaten. Het is essentieel om de juiste behamaat te kiezen die voldoende ondersteuning en comfort biedt. Om de perfecte beha te vinden, moet je jezelf nauwkeurig opmeten voor zowel de omvangsmaat (onder de borst) als de cupmaat (over de borst).

    stap 2: kies je maat

    Als je nog niet ver in je zwangerschap bent, kies dan een beha die comfortabel zit op de kleinste maat. Hierdoor kun je de beha later, wanneer je omvang toeneemt, eenvoudig op een ruimer haakje sluiten. Als je echter bijna gaat bevallen, zorg er dan voor dat de beha op de ruimste stand sluit, zodat je deze na de bevalling strakker kunt maken.

    stap 3: beha aantrekken

    Zodra je je juiste maat hebt bepaald, kun je beginnen met het passen van de beha's. Leun voorover en laat je borsten in de cups glijden voordat je de schouderbandjes aanpast. Onthoud dat de schouderbandjes bedoeld zijn om de beha op zijn plaats te houden, niet om je borsten omhoog te duwen.

    stap 4: controleer het rugpand

    Het rugpand van de beha is cruciaal omdat het de nodige ondersteuning biedt. Zorg ervoor dat het rugpand horizontaal op je rug ligt, net onder je schouderbladen. Het mag niet hoger komen dan de beugels aan de voorkant. Als het rugpand omhoog kruipt, is de omvangsmaat te groot.

    zwangerschapsbeha
    zwangerschapsbeha

    stap 5: check de voorkant

    Als allerlaatste stap, moet je vooraan nog eens controleren of alles goed zit. Het stukje vooraan tussen de twee cups moet tegen je borsten rusten. Om te checken of de beugel goed zit, duw je op de zijkant van de beugel. De beugel mag niet in het borstweefsel prikken.

    Als resultaat moeten de borsten mooi de cups opvullen en is er een mooie vloeiende lijn tussen de cup en borst. Het grootste gedeelte van de borsten moet door de cup worden bedekt en de tepel moet in het diepste gedeelte van de cup liggen. Indien er bovenaan de cup of aan de zijkant borstweefsel uitpuilt, dan is de cupmaat te klein.

    Shop de volledige collectie beha's hier