Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de perfecte kinderwagen voor de urban jungle avonturier

    Stap in de wereld van de Joolz Hub+ kinderwagen, waar stedelijke ontdekkingen samenkomen met ultiem comfort. Deze compacte Hub+ kinderwagen is jouw toegangspoort tot onvergetelijke uitstapjes, terwijl je kleintje zich nestelt in de supercomfortabele stoel. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van de Joolz Hub+ kinderwagen.

    Joolz Hub+ kinderwagen

    trotseer de stad in stijl

    Voor ouders die niet kunnen wachten om de wereld te verkennen met hun kleintje, biedt de Joolz Hub+ kinderwagen de ideale oplossing. Compact en toch uiterst comfortabel, stijlvol en een lichtgewicht. Met een levenslange garantie en bijpassende accessoires ben jij klaar om de stad, pretparken en dierentuinen te veroveren.

    Naar Joolz Hub+ 

    soepel manoeuvreren door de stad

    Manoeuvreren door de stad was met de Joolz Hub+ nog nooit zo gemakkelijk. De winkel of het openbaar vervoer? Deze kinderwagen kan het allemaal met z'n smalle wielbasis en éénhandige bediening. De grote achterwielen, geavanceerde vierwielvering en LED-verlichting maken elke ritje bovendien nog soepeler en veiliger. Voeg er de draagmand, cocoon, autostoel en/of grote boodschappenmand aan toe en je citytripje (in eigen stad) kan niet meer stuk.

    opvouwen en vertrekken

    In de stad is er altijd wat te beleven en verplaats je je graag efficiënt en eenvoudig, bij Joolz weet men dit maar al te goed. De Joolz Hub+ kinderwagen kan je namelijk makkelijk en compact opvouwen mét zitje. De schouderriem zorgt ervoor dat je de kinderwagen makkelijk kan meenemen. Super handig en praktisch!

    rijcomfort voor ouder en baby

    Met maar liefst 6 standen kan je kleintje in alle comfort slapen en ontspannen. Of je kleintje nu naar jou kijkt of naar de wijde wereld, het wordt altijd een plezierige ervaring. De Joolz Hub+ kinderwagen is uitgerust met een XXL zonnekap en een verstelbare voetsteun. Maximaal comfort en maximale veiligheid om volop te genieten.

     De wereld van Joolz