Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • jouw uniek avontuur met een compacte kinderwagen

    Soms ligt de hele wereld aan je voeten en dan moet je springen, hier en nu, vol enthousiasme. En als het gaat om moeiteloos springen in het avontuur, dan staat de Thule Spring buggy altijd voor je klaar. Deze wagen blinkt uit in flexibiliteit en functionaliteit. Waarom zou je het moeilijk maken als het makkelijk kan? De zon schijnt buiten en je danst samen met je kleintje door velden en straten.

    Thule spring buggy

    eenvoudig en compact opbergen

    De Thule Spring is bijna vlak opvouwbaar en blijft rechtop staan, waardoor hij weinig ruimte inneemt. Zo kun je hem gemakkelijk opbergen, zowel in de gang als in de auto.

    Thule Spring kinderwagen

    makkelijk opvouwen

    Deze speelvogel plooi je in en uit met louter één hand dankzij een verstelbare duwbeugel. Zoek niet langer naar de perfecte reisgenoot voor uitstapjes met de kinderen. Je hebt hem gevonden.

    Thule Spring kinderwagen
    Thule spring buggy

    spring in 't veld

    De Thule Spring buggy is ontworpen voor de stad en navigeert moeiteloos door alle omgevingen. Grote wielen, compact ontwerp en gebruiksgemak zorgen voor ontspannen dagen met je kleintje. De Thule Spring is comfortabel en licht, waardoor je de vrijheid hebt om te gaan waar je maar wilt. Kasseien, openbaar vervoer, smalle voetpaden, ... De Thule Spring kan het allemaal, met gemak.

    Thule Spring kinderwagen