Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • veilig, comfortabel en avontuurlijk fietsen met het hele gezin

    De zon schijnt, de vogels kwetteren en jij hebt zin in een sportieve dag. Niets leukers dan een fietstocht met het hele gezin! Of zó handig om je kleintjes mee naar school te brengen. De Thule fietsstoeltjes zijn perfect voor dagelijkse fietstochtjes en avonturen met het hele gezin. Ze bieden gemak, veiligheid en comfort, vanaf 9 maanden tot 3 of 6 jaar. De Thule fietskarren zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende activiteiten, van wandelen tot fietsen en zelfs joggen. En daarbovenop zijn ze ook nog eens super veilig.

    fietsstoeltjes thule

    De fietsstoeltjes van Thule zijn verkrijgbaar voor montage aan de achterzijde en voorzijde van je fiets, bevestigd aan de bagagedrager of zadelpen. Alle modellen zijn beschikbaar in trendy kleuren en bieden het ultieme comfort voor je kleine mini-me. Verstelbare voetsteuntjes en een 5-punts gordel zorgen voor een veilige rit. Bovendien zijn alle zitjes eenvoudig te installeren en afsluitbaar met een sleutel. 

    Thule fietsstoelen 


    fietsstoel Yepp Thule
    fietskar Thule

    fietskarren thule

    Met een Thule fietskar ben je verzekerd van een veilige reis. Dankzij een 5-puntsgordel, robuuste constructie en reflecterende materialen zit je kindje knus en veilig, terwijl het de natuur bewondert. Thule heeft een ruim aanbod aan fietskarren, van eenvoudige modellen tot karren met geavanceerde opties zoals schijfremmen, instelbare vering en neerklapbare rugleuningen. 

    Thule fietskarren 

    fietskar Thule

    meer dan een fietskar

    Een Thule fietskar is niet alleen geschikt om mee te fietsen, maar ook om mee te wandelen. Met een extra accessoire kun je zelfs joggen of langlaufen. Transformeer je fietskar eenvoudig tot een wandelwagen en wanneer je hem niet gebruikt, vouw je hem compact op. De multifunctionele Thule fietskarren staan altijd klaar voor een nieuw avontuur.

    Alles van Thule