Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • vier de mijlpalen in je leven met onze nieuwe droomlijstjes 🥳

    Lieve (aanstaande) ouders, grootouders, en iedereen die betrokken is bij het verwelkomen van een nieuw leven, we hebben iets heel bijzonders met jullie te delen, iets dat we met veel zorg en aandacht hebben ontwikkeld, speciaal voor jullie. Bij the baby's corner draait alles om het creëren van momenten die je voor altijd zult koesteren. Daarom zijn we zo trots om jullie kennis te laten maken met onze vernieuwde website en het gloednieuwe Droomlijstjes-concept.

    Wat is een droomlijstje?

    Stel je voor: een plek waar je al je wensen kunt samenbrengen, van die eerste zachte dekentjes tot de perfecte outfit voor de eerste verjaardag. Of het nu gaat om een geboorte, een babyshower, een verjaardag, of een andere speciale gelegenheid, met onze Droomlijstjes kun je eenvoudig een verlanglijstje aanmaken en delen met de mensen die jou dierbaar zijn.


    Voor elke unieke mijlpaal

    Wij begrijpen dat elk gezin uniek is, met eigen wensen en dromen. Daarom hebben we iets ontwikkeld dat meer is dan alleen een lijst. Onze Droomlijstjes zijn er om jullie leven makkelijker te maken, zodat jullie meer tijd hebben om te genieten van de bijzondere momenten. Het mooie is dat je deze lijstjes helemaal kunt beheren vanaf je smartphone, waar je ook bent.

    Meer dan alleen een verlanglijstje

    Het leven kan soms hectisch zijn, dat weten we allemaal. Daarom wilden we iets creëren dat echt ontzorgt. Met Droomlijstjes bieden we slimme oplossingen zoals loyaliteitsprogramma's, vooraf betaalmogelijkheden, een personal shopper aan huis, en nog veel meer. Je kunt zelfs videoboodschappen ontvangen van dierbaren die hun gelukwensen met je willen delen.

    Eenvoud en verbinding

    We hebben er alles aan gedaan om de ervaring zo intuïtief mogelijk te maken. Of je nu door onze winkels wandelt in Hasselt, Nazareth of Brussel, of je lijstje vanuit het comfort van je huis samenstelt – alles is eenvoudig en moeiteloos te regelen via je smartphone.

    Kom het zelf ontdekken

    We nodigen je van harte uit om langs te komen in een van onze winkels en alles te ontdekken wat Droomlijstjes te bieden heeft. Of bekijk het rustig thuis en ontdek zelf hoe makkelijk het is om iets moois te maken van elke mijlpaal.

    Bij the baby's corner staan we voor je klaar, om van die bijzondere momenten in jouw leven iets onvergetelijks te maken

    Lijst aanleggen