Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • zalig wegdromen met de puckababy slaapzakken

    Het slaapgedrag van je kleine spruit is ongetwijfeld een veelbesproken onderwerp. Dat spreekt voor zich, want de nachtrust van je baby en van jou als ouder gaan hand in hand. En niet te vergeten, het heeft een enorme invloed op ieders humeur en levenslust. Daarom is het hoog tijd om de revolutie van de zachte cocon te ontdekken. Met de Puckababy slaapzakken heb je de keuze tussen inbakeren en iets losser slapen. Geweldig, toch!

    Puckababy slaapzak piep

    piep

    De Puckababy piep slaapzak is een inbakerslaapzak die je kleintje het gevoel van geborgenheid zal geven. Als je baby vaak huilt, is inbakeren ideale slaapoplossing. Deze gepatenteerde en bekroonde inbakerslaapzak past perfect: niet te strak, niet te warm, eenvoudig te gebruiken én stijlvol! Het heeft de vorm van een schattig coconnetje met prachtige details en bevordert een gezond slaapritme. Laat je baby comfortabel slapen en huilen wordt verleden tijd.

    newborn

    De Puckababy newborn slaapzak is geschikt voor ieder seizoen, met afritsbare mouwen en anti-krabwantjes. Ideaal voor je kleine wondertje! Met deze babyslaapzak kan je baby veilig doorslapen. Het biedt warmte, geborgenheid en het stimuleert een gezond slaapritme. Dit is de perfecte keuze voor ouders die alleen het allerbeste willen voor hun kleintje.

    Puckababy slaapzak newborn
    Puckababy slaapzak mini

    mini

    De mini slaapzak van Puckababy is een inbakerslaapzak dat het gevoel van geborgenheid aan je spruitje zal geven. Het is net als de Piep een slaapoplossing voor huilende baby's en het bevordert een gezond slaapritme. Hij past alsook perfect: niet te strak, niet te warm, eenvoudig te gebruiken en stijlvol. 

    4-seizoenen

    Moet je aparte slaapzakken kopen voor de winter en de zomer? Nee, want Puckababy heeft de ideale slaapzak voor alle seizoenen. Deze slaapzak is aanpasbaar aan de temperatuur en groeit mee met je baby gedurende twee jaar. Dit betekent 24 maanden lang zacht comfortabele en rustige nachten, altijd veilig en op de gewenste temperatuur. Een complete, stijlvolle en multifunctionele 4-seizoenenslaapzak met prachtige details.

    Puckababy slaapzak vierseizoenen