Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de kinderwagen die meegroeit en beschermt

    Ontdek de wereld met de Joolz Geo³ kinderwagen. Ontworpen voor elk terrein en alle weersomstandigheden, biedt deze kinderwagen ultiem comfort en onbeperkte mogelijkheden voor gezinnen die graag op ontdekkingstocht gaan.

    een wereld vol gemak en avontuur

    Geniet van extra gemak met de ruime mand van de Joolz Geo³, perfect voor spontane uitstapjes en dagelijkse boodschappen. De kinderwagen beschermt je kind het hele jaar door, met een geïntegreerde zomerstoel, waterafstotende bekleding, een wieg met ventilatie en een windscherm. Ervaar het comfort van moeiteloze mobiliteit en bescherming in alle seizoenen.

    Joolz Geo3 kinderwagen

    handig en veilig navigeren

    Ontdek het gemak van de grote voorwielen, vierwielsvering en reflecterende strips, die zorgen voor maximale grip en zichtbaarheid, zelfs in het donker. Ervaar het plezier van moeiteloos in- en uitklappen met de handige vergrendeling voor transport, samen met de ruime, afneembare wieg.

    Joolz Geo3

    de kinderwagen die groeit met je gezin

    Ontdek de veelzijdigheid van de Joolz Geo3 kinderwagen, die eenvoudig kan worden omgezet van een mono naar een duo of zelfs een twin set. Met ruimte voor een full-size tweede wieg en buggyzit biedt de Geo³ het ultieme comfort voor je groeiende gezin. 

    Joolz Geo3 kinderwagen
    Joolz Geo3 kinderwagen

    duurzaamheid in actie

    Ontdek de duurzame initiatieven van Joolz, van herbruikbare verpakkingen tot het gebruik van gerecyclede materialen in de productie. Elk aspect is ontworpen met de toekomst van onze planeet in gedachten, met een boom geplant voor elke verkochte kinderwagen.

    Joolz kinderwagens