Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de nieuwe standaard voor babyflessen

    Welkom bij de toekomst van babyvoeding met de Philips Avent Natural Response babyfles. Hier gaan innovatie en natuur hand in hand. Ontdek de revolutionaire speen die het individuele drinkritme van een baby ondersteunt, net zoals aan de borst.

    Philips Avent flesjes

    geïnspireerd door het natuurlijk drinkritme van baby's

    De nieuwe Philips Avent Natural Response babyfles ondersteunt het natuurlijke drinkritme van een baby. Philips Avent heeft nauwlettend het drinkproces van een baby aan de borst bestudeerd en ontdekt hoe de tongbeweging en het individuele ritme van zuigen, slikken en ademen samenkomen. Deze fles bootst dit proces na met een unieke opening die de melkstroom aanpast aan het drinkritme van de baby. Het pauzeert wanneer de baby adempauzes neemt, net zoals bij het drinken aan de borst.

    ondersteunt het individuele zuiggedrag

    De speen imiteert de vorm en het gevoel van de borst en wordt aanbevolen voor baby's die zowel borstvoeding als flesvoeding krijgen. Bovendien zijn sommige flessen uitgerust met het AirFree ventiel om luchtopname te verminderen en voedingsproblemen te voorkomen. Bij het kiezen van de toevoersnelheid is het belangrijk om te kijken naar de signalen en het drinkritme van de baby. Het Philips Avent Natural Response gamma biedt een uitgebreide collectie van babyflessen die voelen en werken als de borst, eenvoudig in elkaar te zetten en schoon te maken zijn.

    Philips Avent flesjes
    Philips Avent flesjes

    bescherming tegen frequente voedingsproblemen

    Sommige ouders koppelen het gebruik van babyflessen aan voedingsproblemen zoals koliek, reflux en winderigheid. De belangrijkste oorzaak hiervan is overmatige luchtopname bij het drinken. Om dit te voorkomen is de reeks Philips Avent Natural Response flessen uitgerust met een AirFree ventiel. Dit zorgt ervoor dat de speen altijd gevuld blijft met melk en niet met lucht - zelfs als de fles horizontaal wordt gehouden. Dit betekent dat baby’s minder lucht inslikken en zo worden voedingsproblemen geminimaliseerd.