Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de voordelen van zelfgemaakte babyvoeding

    Kinderartsen raden aan om tot de leeftijd van 3 jaar aangepaste voeding te geven om in de specifieke behoeften van jouw spruitje te voorzien. Door zelf te koken is het eenvoudiger de maaltijden te variëren en worden de vitamines en voedingsstoffen beter bewaard. Er zijn tegenwoordig veel verschillende recepten te vinden voor het bereiden van babyvoeding. Van wortelpuree tot potjes met abrikoos-bataat en melanges van granen en groenten.

    zelfgemaakte babyvoeding

    waarom kiezen voor zelfgemaakte babyvoeding?

    Zelfgemaakte babyvoeding bereiden stelt je in staat om maaltijden te bereiden voor een hele week. Zelfgemaakte babyvoeding zit boordevol voedingsstoffen, is natuurlijk en gezond. Wanneer je zelf babyvoeding bereidt, heb je controle over de voeding van je kleintje. Bovendien blijven de vitamines en voedingswaarde van het bereide voedsel grotendeels bewaard.

    het belang van stomen

    Stomen is de beste methode om voedsel te bereiden en tegelijkertijd voedingsstoffen en vitamines te behouden. Deze methode zorgt ervoor dat voedsel niet wordt aangetast door contact met een pan of vlam, waardoor de eigenschappen ervan optimaal bewaard blijven.

    Stoomkokers

    stimuleer de ontwikkeling van jouw kleintje

    Zelf babyvoeding bereiden stimuleert de groei en ontwikkeling van je baby. Je kind leert verschillende smaken kennen, wat ervoor zorgt dat ze van verschillende groenten gaan houden. Je kunt ook variëren in texturen, smaken, aroma's en vormen, wat de zintuigen van je kind prikkelt. Zelfs als ze jong zijn, zullen ze genieten van een gevarieerde voeding.

    bespaar geld en verminder afval

    Zelf babyvoeding bereiden heeft talloze voordelen. Het betekent dat je minder industrieel bereide producten hoeft te kopen, wat leidt tot minder suiker en zout in de voeding van je kind. Bovendien verminder je de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd. Het is niet alleen gezonder, maar ook vriendelijker voor je portemonnee. Vergeleken met commerciële babyvoeding is zelfgemaakte babyvoeding tussen €0,8 en €1,15 goedkoper per portie.

    Alles voor de perfecte maaltijd