Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • een meesterwerk in ergonomisch dragen

    De draagzak Harmony van BabyBjörn is een meesterwerk ontworpen met oog voor elk detail. Het heeft een breed zitvlak en een verstelbare hoofdsteun om ervoor te zorgen dat zowel jij als je baby comfortabel zijn. Hij is gemaakt van koele mesh met details van zachte jersey. De heupriem, gevoerde rugsteun en gevoerde schouderbanden bieden extra ondersteuning tijdens het dragen. Je kunt de draagzak voor je baby gebruiken vanaf de geboorte (3,2 kg) tot bijna 3  jaar (15 kg).

    Draagzak Harmony BabyBjörn

    heupvriendelijk voor je baby

    Het International Hip Dysplasia Institute heeft de draagzak Harmony getest en gecertificeerd als heupvriendelijk wanneer deze volgens de instructies wordt gebruikt. Dit houdt in dat de draagzak de juiste ondersteuning biedt voor de heupen van je baby en dat is zeker belangrijk tijdens die eerste maanden. 

    Draagzak Harmony BabyBjörn 

    ergonomie voor jou

    De draagzak Harmony van BabyBjörn is ontworpen voor maximale drukverlaging en optimaal comfort. De drukverlagende riem bevindt zich bij je taille bij het dragen van je pasgeboren baby en op je heupen naarmate je baby groeit. De brede gevoerde schouderbanden herverdelen het gewicht vanaf je schouders en rug, zodat je je baby voor langere perioden kunt dragen, zelfs als hij al wat groter is. De draagzak heeft bovendien een gevoerde rugsteun om de druk op je onderrug te verminderen. Hij is ergonomisch ontworpen en geschikt voor verschillende lichaamstypen. In de gebruikershandleiding kun je lezen hoe je de draagzak kunt verstellen zodat hij jou en je partner − of een goede vriend of een familielid − goed past.

    ergonomie voor je baby

    Voor het comfort van je baby is de draagzak Harmony ergonomisch ontworpen. Je baby zit met beentjes wijd gespreid en zijn billen in een natuurlijke houding en dat ondersteunt een gezonde ontwikkeling. Naarmate je baby groeit, kun je de lengte, beenpositie en zitvlak aanpassen voor maximaal comfort.

    flexibele hoofdsteun

    De draagzak heeft een flexibele hoofdsteun die eenvoudig op de groei van je baby kan worden afgesteld. Voordat je baby zijn hoofd zelf rechtop kan houden, is het belangrijk een goede hoofdsteun te hebben. De draagzak heeft een hoofdsteun met drie verschillende posities die je eenvoudig kunt verstellen met de gespen. Gebruik de positie die de beste ondersteuning biedt voor het hoofdje en de nek van je baby.

    Alles van BabyBjörn