Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • het reisbedje dat in 2 seconden staat

    Ben je een avontuurlijke ouder die graag eropuit trekt met je kleintje? Dan is het AeroMoov reisbedje de perfecte metgezel voor jouw gezinsavonturen! Dit reisbedje is niet alleen handig voor binnen, maar ook voor buiten, en het staat in minder dan 2 seconden! Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van quality time in de buitenlucht.

    waarom kiezen voor een aeromoov reisbedje?

    1. Snel opzetten: dit reisbedje staat in een oogwenk klaar, waardoor je kindje snel en veilig kan spelen of rusten. Het is ideaal voor avonturen binnen én buiten.

    2. Licht en draagbaar: dankzij zijn licht gewicht kun je het AeroMoov reisbedje moeiteloos overal mee naartoe nemen. Of het nu een bezoek aan oma en opa is of een uitje met vrienden, dit bedje is jouw handige metgezel.   

    3. Veilig en stabiel: ondanks zijn lichte gewicht staat dit reisbedje stevig en stabiel. Je kunt het met een gerust hart gebruiken in verschillende situaties.   

    4. Extra tussenniveau: voor baby's tot 2 maanden heeft het reisbedje een extra tussenniveau, zodat je kleintje altijd veilig ligt. 

    op stap met het aeromoov reisbedje

    Het reisbedje heeft een stevige schuim matras voor de goede rug ondersteuning van je kleintje. Hij is veilig buiten te gebruiken door de waterdichte bodem en je kan ook gemakkelijk een oogje in het zeil houden met de transparante zijkanten. Hij is uit te breiden met accessoires zoals een hoeslaken, zonnescherm en een muggennet.

    AeroMoov