Park upholstery: 2+1 free

Soft toys: 4+1 free

Underwear: 4+1 free

Outlet: 20% discount

Bibs: 4+1 free

Teta towels: 4+1 free

close
14-day cooling-off period - free shipping from €75 - shipping within 24 hours
  • search Search
  • Wish List Wish List

       My wish lists

  • profile Profile
  • shopping 0 Basket

    Shopping cart

    Order Value
    VAT
    0 product
  • the baby carriage from birth to toddlerhood

    Stel je voor dat je een buggy hebt die met je kind meegroeit, vanaf de geboorte tot aan de peutertijd. Dat is precies wat de Joolz Aer+ buggy te bieden heeft. Deze revolutionaire buggy is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Met andere woorden hij maakt uitstapjes met het gezin nu nog eenvoudiger!

    Joolz aer+ buggy

    innovatie en comfort gecombineerd

    De Joolz Aer+ buggy is de perfecte metgezel voor zowel pasgeborenen als peuters. Deze buggy biedt een onverwacht comfort, is super handelbaar en maakt uitstapjes met je kleintje een fluitje van een cent! Je baby zal heerlijk ontspannen in de innovatieve draagmand liggen, compleet met een uitschuifbare zonnekap en doorkijkventilatie. Bovendien kun je de buggy moeiteloos over je schouder dragen dankzij de draagriem. Handig, toch? Rond de leeftijd van 6 maanden, wanneer je kleintje klaar is om de wereld te verkennen, kun je de draagmand eenvoudig vervangen door het zitje. 

    Joolz Aer buggy

    de voordelen

    1. Ultra-comfortabele buggy: de Joolz Aer+ heeft een ruime en comfortabele stoel die is ontworpen om de rug en nek van je kind in elke positie te ondersteunen. De zachte voering zorgt voor een heerlijk comfortabele rit.

    2. Unieke oplossing voor baby's: de draagmand is knus en comfortabel. Het innovatieve inklapsysteem maakt het mogelijk om de buggy met één hand in te klappen, zonder de draagmand te hoeven verwijderen.

    3. Compact en opvouwbaar: de Joolz Aer+ is ultracompact en kan gemakkelijk worden opgevouwen zonder in te leveren op comfort. Of je nu de draagmand of de zitting gebruikt, met een handomdraai maak je de buggy plat en klaar voor transport.

    Joolz Aer buggy

    kenmerken

    1. Innovatieve opvouwbare draagmand: de Joolz Aer+ draagmand kan met één hand op een unieke manier worden ingeklapt. Het is zo snel en handig dat andere buggy's het niet kunnen bijbenen. Vouw hem in enkele seconden op tot een compact pakket dat overal kan worden opgeborgen.   

    2. Compact & licht: met een breedte van slechts 45 cm past de buggy moeiteloos in de auto, trein of bus. Zelfs met de draagmand erop weegt de buggy slechts 3,6 kg en met het frame erbij is het totaalgewicht verrassend licht, slechts 8 kg in totaal.