Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • babymoov luchtbevochtiger hygro+ to the rescue

    Kindjes zijn gevoelig zijn voor verstopte neusjes, infecties en ziektes. De centrale verwarming kan de luchtvochtigheid in huis verlagen, wat de huid, neus en zelfs de longen van baby's kan irriteren.

    luchtbevochtiger BabyMoov

    de kracht van een luchtbevochtiger

    Een goede luchtbevochtiger voor de babykamer is de oplossing! Kinderartsen raden aan om de lucht in de kamer van je baby schoon en zuiver te houden, vooral in de wintermaanden wanneer de binnenlucht droog wordt. Met een luchtbevochtiger kun je de luchtvochtigheid in de babykamer nauwlettend in de gaten houden en aanpassen voor een gezondere omgeving. Het toevoegen van vochtigheid aan de lucht kan helpen bij het voorkomen van verstopte neusjes en ademhalingsproblemen. 

    efficiënt & stil

    Babymoov's luchtbevochtiger Hygro(+) helpt ouders om het ideale vochtgehalte (tussen 40% en 50%) in de babykamer te behouden en tegelijkertijd de temperatuur efficiënt te regelen (bij voorkeur tussen 18 en maximaal 20°C). Met de luchtbevochtiger Hygro(+) kun je de sfeer in de slaapkamer van je baby onder controle houden en ervoor zorgen dat hij in een gezonde lucht slaapt. Dankzij de stille werking en ultrasone technologie verspreidt hij onopvallend een fijne nevel in de slaapkamer van je kleintje.

    manueel of automatisch

    Met het handige aanraakscherm met achtergrondverlichting kun je handmatig of automatisch het vochtgehalte en de temperatuur in de slaapkamer instellen en volgen. De Hygro(+) heeft een 360° draaibare stoomuitgang en biedt vijf verschillende niveaus van stoomdebiet. Bovendien schakelt hij automatisch uit wanneer er te weinig water is. Met een zeer lange autonomie (tot 22 uur) kan de luchtbevochtiger Hygro(+) een continue bevochtiging bieden vanaf bedtijd tot het ontwaken van je kindje, in een slaapkamer tot 20 m².

    kalmerend voor je baby

    De Hygro(+) kalmeert je baby met zijn ingebouwd nachtlampje met zeven verschillende kleuren, allemaal te bedienen via het aanraakscherm. Deze luchtbevochtiger is ook uitgerust met een verspreider voor essentiële oliën, waarmee je jouw kleintje de beste start in het leven kunt geven, vooral tijdens de winter!

     Babymoov Hygro+