Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de zuiverste babydoekjes ter wereld

    Wanneer het aankomt op de tere huid van je baby, wil je alleen het allerbeste. WaterWipes biedt de zuiverste en meest handige oplossing voor de gevoelige billetjes, handjes en mondje van jouw kleintje.

    waterwipes babydoekjes

    slechts 2 ingrediënten

    De kracht van WaterWipes ligt in hun eenvoud. Deze babydoekjes bestaan slechts uit twee ingrediënten: 99,9% zuiver water en een vleugje natuurlijk pompelmoes-extract voor een subtiel geurtje. Maar laat je niet misleiden door hun eenvoud, want ze bieden een meervoudige werking: huidverzorgend, hydraterend, antimicrobieel en vermindert ontstekingsreacties op de huid. Bovendien zijn ze vrij van alcohol, parfum en bewaarmiddelen, wat het risico op uitdroging van de huid minimaliseert.

    het beste voor je baby en de planeet

    WaterWipes gaat verder dan alleen het zorgen voor je baby. Deze babydoekjes bestaan uit 100% viscose, een hernieuwbaar, plantaardig materiaal zonder enige vorm van plastic. Ze zijn zijdezacht, duurzaam en extreem absorberend. Geen gedoe meer met doekjes die uit elkaar vallen, terwijl je probeert je baby schoon te maken. WaterWipes stellen je in staat om de beste keuze te maken voor je baby én voor de planeet. 

    waterwipes babydoekjes
    WaterWipes

    houdbaarheid en gebruik

    Vanwege de afwezigheid van bewaarmiddelen hebben WaterWipes een beperkte houdbaarheid. Het wordt aanbevolen om het pakje binnen 15 maanden na de productiedatum te openen en de doekjes binnen 1 maand te gebruiken.

    Bestel ze hier