Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • een betere nachtrust voor jou & je baby

    Je spruitje slaapt al gauw 16 tot 18 uur per dag, wat meteen het belang aan een goede matras duidelijk maakt om je kleine ukje in een veilige en gezonde slaapomgeving naar dromenland te sturen. AeroSleep biedt een unieke 3D-technologie voor een veilige en super fijne nachtrust voor jouw spruitje. Het is een totaaloplossing die voor je kindje een gezonde en aangename slaapomgeving creëert.  

    Aerosleep matras

    de keuze van de matras

    Als je kindje niet goed slaapt, dan doe je zelf ook geen oog toe. Een degelijke matras is alvast een mooi begin, want zeg nu zelf: op een slechte matras slaap jij als volwassene toch ook niet al te best? En word je dan ook niet een klein beetje humeurig? Wel, dat willen we nu net vermijden voor je kleintje! Een goede babymatras is stevig, veilig én hygiënisch en dat bieden de AeroSleep matrassen. Een absolute boosdoener daarnaast is een matrasbeschermer die niet ademend is. Kies daarom eveneens voor de luchtdoorlatende matrasbeschermer van AeroSleep. Wist je dat die trouwens altijd inbegrepen zit bij aankoop van een AeroSleep matras?

    AeroSleep 

    3d-technologie

    Dankzij de 3D-technologie van de AeroSleep matrasbeschermer slaapt je spruitje op beide oortjes. De 3D-honingraatstructuur van de matrasbeschermer heeft een luchtlaagje dat niet ingedrukt kan worden, wat je kindje beschermt tegen oververhitting tijdens warme zomeravonden. Het laat je baby altijd vrij ademen, zelf als het op z’n buikje terecht komt. Onderaan zit een waterdichte beschermlaag. Daardoor is de matrasbeschermer tegelijkertijd luchtdoorlaatbaar én fungeert deze als een natuurlijk schild tegen bacteriën en allergenen.

    AeroSleep 3D-technologie
    aerosleep matras

    premium matraspakketten

    De premium matraspakketten van AeroSleep laten jouw kleintje zalig slapen en zorgen voor verlichting bij veel voorkomende babykwaaltjes. De matras geeft je spruitje de beste rug ondersteuning en optimaal comfort. Met het geïntegreerde premium systeem kan je kindje zowel vlak als hellend slapen. Schuin slapen wordt vaak geadviseerd bij veel voorkomende kwaaltjes zoals spugen, krampjes, verkoudheid en pijnlijke tandjes en oortjes. Schuin liggen bevordert ook de spijsvertering en de ademhaling. Naar gelang de behoefte van je kindje vorm je dit premium matras in een handomdraai om tot een matras met een licht hellend vlak van 7°.

    Lees meer over hellend slapen

    bescherm je baby en je matras

    Wanneer je je matras niet beschermt tegen vocht en vuil, wordt die al snel een broeihaard van bacteriën. Daarom scherm je de matras best af met een matrasbeschermer. De matrasbeschermer van AeroSleep heeft een uniek luchtlaagje bovenaan, waardoor je kindje altijd droog ligt en vrij kan ademen.

    AeroSleep
    AeroSleep

    hoofdkussen & omrander

    De uitbreiding sleep safe kussen kwam tot stand door de grote vraag naar platte hoofdkussentjes. Door de unieke luchtdoorlatende structuur van AeroSleep kan je baby’tje in alle rust vrij ademen. Met de omrander vermijden woelratjes dan weer een erg pijnlijke 'boink' met het hoofdje tegen de spijltjes of de rand van het bed.