Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • newborn essentials van babybjörn

    Het leven verandert ingrijpend wanneer er een kleintje wordt geboren. Nieuwe routines, emotionele achtbanen en talloze nieuwe ervaringen. BabyBjörn maakt het dagelijkse leven eenvoudiger. Ontdek de handige draagzakken en wipstoeltjes om je kleintje in alle veiligheid te verwelkomen.

    mini draagzak BabyBjörn

    mini draagzak

    De Mini draagzak van BabyBjörn is met zorg ontwikkeld uit de zachtste stoffen, om pasgeboren baby's een veilige cocon te bieden vanaf de geboorte tot hun eerste verjaardag. De draagzak is gemaakt van 3 lagen ademende stoffen (mesh) of 2 lagen gescheiden door een geweven draad (jersey), zodat jouw kleintje optimaal kan genieten van die eerste momenten samen.

    one draagzak

    De draagzak One van BabyBjörn is ondertussen een klassieker geworden. Je kleine schat dicht tegen je aan, veel natuurlijker wordt het niet. Het zitje is traploos verstelbaar en groeit mee vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar. Het hoofdsteuntje biedt de ondersteuning van een zachte hand. Ideaal om je kleintje dichtbij te dragen, zowel binnen als buiten.

    draagzak one BabyBjörn
    bliss bouncer BabyBjörn

    bliss wipstoel

    De Bliss wipstoel van BabyBjörn wipt mee met de beweging van je spruitje. Actie reactie, dat is voelen dat je leeft. Het ergonomische gevormde zitje geeft je kleintje de juiste ondersteuning aan het hoofdje, rug en nek. Voeg vrolijke speeltjes toe aan je BabyBjörn Bliss en je spruitje is niet meer weg te slaan uit deze heerlijke bouncer.

    Alles van BabyBjörn