Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • voorkom afplatting van het hoofdje met een lovenestje

    Tijdens de eerste levensmaanden brengt je baby’tje het meeste van z’n tijd al liggend op z’n rugje door: al slapend, in het autozitje, in de kinderwagen, … Het hoofdje van een pasgeboren baby is in volle ontwikkeling, groeit snel op deze leeftijd en is nog kwetsbaar. Als jouw baby altijd dezelfde lighouding aanneemt, dan kan hij een voorkeurspositie ontwikkelen en kan het zijn dat er een afplatting van het hoofdje ontstaat. Volgens de aanbevelingen van de WHO is het het beste om je baby op zijn of haar rugje te leggen, maar hoe ga je deze voorkeurshouding dan tegen? Je kan jouw kindje bij het rugliggen steeds stimuleren om het hoofdje van rechts naar links te draaien om de afplatting (ook wel plagiocephalie of plathoofdsyndroom) te voorkomen.

    babymoov lovenest

    het babymoov lovenestje

    Dit gepatenteerde morfologische kussen heeft een schuine, specifieke vormgeving die het hoofdje van je baby omhult en de druk op de schedel goed verdeelt, zonder de bewegingsvrijheid van je kindje te ontnemen.

    Het 100% op het comfort van jouw baby gerichte assortiment Babymoov Lovenest kussens respecteert perfect de morfologie van jouw baby. Van de keuze van de materialen tot het onderhoudsgemak, alles is speciaal uitgedacht en ontwikkeld met de Franse kinderarts Dr. Maidenberg.

    3 types

    1. Lovenest Original is een ergonomische hoofdsteun voor een mooi, rond hoofdje.

    2. Lovenest (+) heeft dezelfde eigenschappen als het Original kussentje én heeft de Coolmax® antibacteriële en temperatuurregelende technologie. Het kussentje past zich aan de temperatuur van de baby aan voor optimaal comfort.

    3. Lovenest Natural Care is als anti-bacterieel kussen geschikt voor baby’s met een kwetsbaar immuunsysteem. De in de tricot meegebreide koperdraad elimineert 99,9% van de bacteriën, vermindert nare geurtjes en beschermt de huid tegen infecties. Deze exclusieve technologie is van a tot z natuurlijk en zonder enige chemische behandeling vervaardigd.

    De Lovenest-kussens zijn geschikt vanaf de geboorte tot het moment dat je baby zichzelf kan omdraaien. Vanaf dat punt heeft je baby genoeg bewegingsvrijheid. De kussens zijn wasbaar in de machine op 30°C, zonder de antibacteriële eigenschappen van de koperdraad aan te tasten bij de Natural Care-variant.

    Lovenest online shoppen 

    duurzaam en toekomstgericht

    Babymoov zet zich in voor duurzaamheid en de toekomst van onze kinderen. Het Lovenest-assortiment wordt in Europa, Portugal gemaakt om de ecologische voetafdruk van de productie te minimaliseren. Het Lovenest-kussen heeft een Oeko-Tex® certificering, wat garant staat voor de kwaliteit en niet-toxiciteit van de materialen voor je baby. Het ultrazachte katoen is 100% organisch, en de verpakking draagt het FSC®-label, afkomstig van gecontroleerde en verantwoord geoogste grondstoffen.