Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • waarom kiezen voor educatief speelgoed?

    Vanaf het allereerste moment dat je kindje de wereld begint te ontdekken, is spelen een essentieel onderdeel van zijn reis. Van die verwonderde blik op bewegend speelgoed tot het moment waarop je kleintje zelfstandig begint te spelen. Spelen is leren op de meest leukste manier en het legt de basis voor de ontwikkeling van je kind. Wat vroeger als stoffig werd beschouwd, is nu springlevend en boeiender dan ooit: educatief en verantwoord speelgoed. Kies vandaag nog resoluut voor het beste educatieve speelgoed voor jouw kindje.

    educatief speelgoed

    de magie van educatief speelgoed

    Educatief speelgoed is niet zomaar speelgoed. Het brengt een leerproces met zich mee, waarbij je kind op zijn eigen tempo de wereld ontdekt. Het prikkelt de verbeelding en stimuleert de algehele ontwikkeling van je kleintje. Of het nu gaat om luisteren, kijken, muziek maken met instrumenten, leren lopen met een loopauto, of de voorbereiding op fietsen met een loopfiets - educatief speelgoed opent de deur naar nieuwe avonturen.

    samen spelen, samen leren

    Spelen als gezin gaat verder dan alleen maar plezier en gezelligheid. Het helpt je kind om oogcontact te maken, te communiceren, te overleggen, logisch te denken en nog veel meer. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment educatief speelgoed.

    Ontdek ons speelgoed

    bouw een wereld met houten speelgoed

    Houten speelgoed staat bekend om zijn tijdloosheid en het gebruik van natuurlijke materialen. Het is 100% veilig voor je kind. Eenvoudig en zonder overdaad, stimuleert het de verbeelding en nodigt het uit tot grenzeloos spelen. Bouw een robot, creëer je eigen poppenhuis of neem je reisgenoten mee op een avontuur.

    de reis van educatief speelgoed door de jaren heen

    Elke leeftijdsfase van je kind heeft zijn eigen behoeften. Van felle kleuren en contrasten in de vroegste stadia tot knikkerbanen en breinbrekers voor oudere kinderen. Ons assortiment bestrijkt alle leeftijden, vanaf de geboorte tot 9 jaar en verder.

    Ontdek ons uitgebreide aanbod online en ontdek samen met je kind de wereld van educatief speelgoed. Leerzaam spelen is het mooiste cadeau dat je kunt geven aan die kleine deugniet.

    Shop het hele online aanbod