Couverture du parc : 2+1 gratuit

Peluches : 4+1 gratuites

Sous-vêtements : 4+1 gratuits

Outlet : 20 % de réduction

Dossards : 4+1 gratuits

Serviettes Teta : 4+1 gratuites

fermer
Délai de réflexion de 14 jours - livraison gratuite à partir de 75 euros - livraison sous 24 heures
  • recherche Recherche
  • Liste de souhaits Liste de souhaits

       Mes listes de souhaits

  • profil Profil
  • achats 0 Panier

    Panier d'achat

    Valeur de la commande
    TVA
    0 produit
  • Dormez tranquillement dans le stokke sleepi

    De wieg van je kleintje is een magische plek in huis. Het is waar dromen worden geweven en avonturen beginnen. De Stokke Sleepi is ontworpen om met je kind mee te groeien en elke fase van hun leven te omarmen. Met de Stokke Sleepi creëer je een warme en veilige slaapomgeving vanaf de geboorte tot wel 10 jaar.

    Stokke sleepi bed

    sleepi in het kort

    • Groeit mee met je kleintje vanaf de geboorte tot 10 jaar
    • Getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid
    • Vervaardigd in Europa met ongeëvenaarde kwaliteit
    • Unieke ovale vorm, het pronkstuk van de kinderkamer 

    stokke sleepi mini (0 - 6 maanden)

    De Stokke Sleepi, als wiegje, is als een knus nestje - het perfecte bedje voor een pasgeborene. De ovale vorm biedt je kleintje een veilig en gezellig gevoel. Dankzij de vergrendelbare wielen kun je je baby zachtjes in slaap wiegen en de wieg eenvoudig verplaatsen. Wist je dat dit wiegje zelfs door een binnendeur past? Zo blijft je kleine wonder altijd dichtbij. Een hemeltje maakt het plaatje compleet en voegt elegantie toe aan elke kinderkamer.

    stokke sleepi bed (6 maanden - 3 jaar)

    Naarmate je kindje groeit, kun je de Stokke Sleepi eenvoudig ombouwen tot een kinderbedje met behulp van de bed uitbreidingsset (apart verkrijgbaar). Het bed blijft een vertrouwde en rustgevende omgeving, maar nu perfect op maat voor je kleintje. Wanneer je kindje de "nieuwsgierige klimfase" bereikt, kun je de matras in hoogte verstellen. En zodra ze oud genoeg zijn om zelfstandig in en uit bed te stappen, verwijder je gewoon één zijde van het bed.

    stokke sleepi junior (3 - 10 jaar)

    Het Stokke Sleepi Junior bed is een comfortabel bed voor kinderen tot 10 jaar. Je kunt de Stokke Sleepi eenvoudig transformeren naar de Stokke Sleepi Junior met de junior uitbreidingsset. Naarmate je kleintje groter wordt, kan de Stokke Sleepi Junior ook dienst doen als een mini-zetel, ideaal voor in de speelkamer!

    bijpassende matras

    De Sleepi matras is gemaakt van hypoallergeen, duurzaam PU-schuim, bekend om zijn drukvaste kwaliteiten. De groeven onderaan het schuim van de matras en de geperforeerde bedbodem zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie en ventilatie. Zo geniet je kindje van een comfortabele, rustgevende slaap op een stevige en zachte matras. De gewatteerde, afneembare katoenen matrashoes beschermt je matras en kan gemakkelijk verwijderd worden voor het wassen.

     Ontdek alles van Stokke