Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • spetter, spetter, spat: tijd voor een moment in bad

    Er is niks leuker dan je kleintje een zalig badje geven. Bovendien is  het ook voor jullie als ouders een ideaal moment van quality time met je kindje. Al gaat er toch wat voorbereiding aan vooraf. Wij zetten op  een rijtje hoe je optimaal van dit badmoment kan genieten.

    bad

    tips & tricks

    De voorbereiding is essentieel voor een geslaagd badmoment. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden binnen handbereik hebt: een (tetra-)washandje, zachte zeep, en indien gewenst een badmatje of een comfortabel badzitje. Denk ook aan alles wat je nodig hebt voor na het bad, zoals een zachte tetradoek om je baby mee af te drogen, een knusse badcape om je kleintje in te wikkelen, schone kleertjes, een luier, hydraterende babycrème en meer.

    Alles voor een zalig badje

    Na het baden kun je je baby voorzichtig droogdeppen op een comfortabel verzorgingskussen met een zachte hoes, terwijl je kleine wonder geniet van knuffelmomenten met een zachte tetra handdoek. Dit is niet alleen prettig voor je baby, maar ook voor jou.

    Het is gemakkelijk om een babybadje op een badstandaard te plaatsen. Zo hoef je je niet te bukken wanneer je je kindje een bad geeft. Ook een badzitje geeft extra steun aan je kleine waterratje. Zo heb jij je handen vrij om je hem of haar helemaal te wassen. Vergeet zeker de huidplooien niet wanneer je je kindje wast. Dat kan het gemakkelijkste met een tetrawashandje. De billetjes was je het best als laatste.

    wat is de ideale watertemperatuur?

    De ideale temperatuur van het water is zo'n 37°C. Die kan je gemakkelijk meten met een (digitale) badthermometer. De kamertemperatuur is het beste rond de 22°C. Zo krijgt je kindje geen koud wanneer hij uit het water komt. Laat een kindje ook niet te lang in bad want water koelt snel af.

    Vergeet trouwens ook het badspeelgoed niet! Je kleine lieveling zal na verloop van tijd niks liever doen dan in bad gaan! Gezellig.

    ​wanneer is het beste tijdstip voor een bad?

    Hoewel je je baby op elk moment van de dag een bad kunt geven, is het na een maaltijd niet aan te raden. Kies liever voor een rustig moment, bij voorkeur 's avonds, zodat je kleintje na het baden heerlijk ontspannen de nacht ingaat.

    Alles voor het perfecte badje