Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • waarom open ended play essentieel is voor kinderen

    Kinderen zijn meesters in de kunst van de verbeelding. Ze kunnen een doos veranderen in een raket, een handdoek in een superheldencape en beddengoed in een geheime schuilplek. Maar wat als we hen nog meer gereedschappen geven om hun verbeelding de vrije loop te laten? Dat is waar open einde speelgoed om de hoek komt kijken en geloof ons, het is als een regenboog van creativiteit!

    waar creativiteit bloeit en pret nooit ophoudt

    Open einde speelgoed is als een blanco canvas voor de jonge kunstenaars van de verbeelding. Het heeft geen strikte regels en stimuleert kinderen om hun eigen wereld te bouwen, vol avonturen en wonderen. Maar wat maakt het zo fantastisch?

    open ended play

    3 redenen waarom open einde speelgoed zo leuk is

    • Creatieve chaos: Vergeet gestructureerde speelgoedsets met stap-voor-stap handleidingen. Open einde speelgoed daagt kinderen uit om hun eigen regels te maken, wat vaak leidt tot de meest geweldige creaties.
    • Langdurig plezier: Open einde speelgoed groeit mee met je kinderen. Van dreumes tot peuter tot kleuter, het blijft een bron van vermaak en uitdaging.
    • Educatief avontuur: Het bevordert niet alleen creativiteit, maar ook belangrijke vaardigheden zoals probleem oplossen, samenwerking en zelfexpressie.

    5 tips: maak van spelen een avontuur

    1. Laat de verbeelding leiden: Geef je kinderen de ruimte om hun eigen wereld te creëren. Je zult versteld staan van hun ideeën.
    2. Blijf betrokken: Speel mee, stel vragen en deel in de vreugde van hun creaties. Het versterkt de band en maakt spelen nog leuker.
    3. Durf te roteren: Introduceer af en toe nieuw open einde speelgoed om de vonk van interesse levendig te houden.
    4. Lach om de chaos: Creativiteit komt soms met een beetje rommel. Lach en geniet van de speelse chaos die open einde speelgoed met zich meebrengt.
    5. Mix & match merken: Combineer verschillende open einde speelgoedmerken voor een speels scala aan mogelijkheden. De enige limiet is de verbeelding!

    Dus, ouders, stap in de magische wereld van open einde speelgoed. Het is niet alleen speelgoed; het is een ticket naar een universum waar creativiteit de leiding heeft en pret nooit ophoudt!

    Ontdek alle open einde speelgoed 

    open ended play toppers 

    Stapelstein

    stapelstein

    Deze kleurrijke stapelbare stenen zijn als de bouwstenen van verbeelding. Kinderen kunnen erop zitten, bouwen, en elke dag een nieuwe wereld creëren.

    Shop Stapelstein

    Grapat

    grapat

    Grapats houten figuren zijn als kleine kunstwerken. Perfect voor het stimuleren van fantasierijk spel en kleurherkenning.

    Shop Grapat

    Modu

    modu

    Modulaire blokken van Modu zijn als de LEGO's van de zachte speelgoedwereld. Kinderen kunnen bouwen, creëren en transformeren naar hartenlust.

    Shop Modu

    Moes play

    moes play

    Moes Play biedt zachte, duurzame bouwblokken die perfect zijn voor kleine handjes. Bouwen zonder zorgen!

    Shop Moes Play

    wobbel

    wobbel

    De Wobbel is als een magisch tapijt voor je kinderen. Het wiebelt, glijdt en verandert in alles, van een brug tot een glijbaan.

    Shop Wobbel

    cleverclixx

    cleverclixx

    Cleverclixx tegels worden bijeengehouden door krachtige magneten: eindeloze mogelijkheden voor het bouwen.

    Shop Cleverclixx