Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • een duurzame start

    Als we denken aan de komst van een nieuw gezinslid, worden we vaak overspoeld door een golf van opwinding en verwachting. Een geboortelijst samenstellen is een essentieel onderdeel van de voorbereiding en steeds meer ouders kiezen ervoor om duurzaamheid centraal te stellen bij het uitzoeken van babyuitzet. Daarom presenteren we met trots onze duurzame geboortelijst, vol met tijdloze en ecofriendly items die niet alleen goed zijn voor je baby, maar ook voor de planeet.

    duurzaamheid met stijl

    Bij the baby's corner geloven we dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van stijl. Onze geboortelijst bevat items met een tijdloze charme, zodat ze niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst geliefd zullen blijven. Van prachtige meegroeibedjes tot herbruikbare luiers - wij hebben aan alles gedacht.

    duurzaam aanbod baby

    het groene keurmerk

    Houd een oogje open voor ons speciale ecofriendly label terwijl je door de producten bladert. Deze labeltjes wijzen je de weg naar items die niet alleen gemaakt zijn met liefde voor je baby, maar ook met respect voor de natuur. 

    Denk aan duurzaamheid als een extra cadeautje voor de toekomstige generaties.

    investeer in kwaliteit en toekomst

    Een geboortelijst bij the baby's corner is niet zomaar een lijst. Het is een investering in de toekomst, een garantie voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze items gaan niet alleen de babyfase door, maar worden erfstukken die van generatie op generatie worden doorgegeven.

    Start met je geboortelijst