Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • wat zet je op je geboortelijst?

    Gefeliciteerd, toekomstige ouders! De komst van een baby is een buitengewoon spannende tijd, en het samenstellen van je geboortelijst is een van de eerste stappen naar het verwelkomen van je kleintje in de wereld. Maar waar begin je? Geen zorgen, we zijn hier om je te begeleiden bij het samenstellen van de perfecte lijst met essentiële items die je zullen helpen tijdens de zwangerschap en na de geboorte.

    Babykleding newborn

    kleding voor de baby

    Kleine rompertjes, zachte pyjama's, schattige sokjes en comfortabele mutsjes zijn musthaves voor de garderobe van je baby. 

    Zorg ervoor dat je kiest voor kleding gemaakt van zachte, ademende stoffen om de gevoelige huid van je kleintje te beschermen en hou rekening met het seizoen waarin je baby geboren wordt.

    Babykleding

    kinderwagen en autozitje

    Een kwalitatieve kinderwagen en autostoeltje zijn onmisbaar voor ouders die onderweg zijn. 

    Kies een model dat past bij jouw levensstijl en voldoet aan de veiligheidsnormen. Vaak zijn er complete reissystemen beschikbaar, waarmee je zowel de kinderwagen als het autostoeltje in één hebt.

    Tip: alle autostoeltjes, kinderwagens en accessoires die wij aanbieden voldoen aan de laatste veiligheidsnormen.

    Autostoelen​

    Kinderwagens

    Kinderwagen kopen
    babykamer inspiratie

    babykamer benodigdheden

    Creëer een rustgevende en functionele omgeving voor je kleintje met meubels zoals een wiegje, commode, kast en een comfortabele stoel voor nachtelijke voedingen. Vergeet niet om beddengoed en veilige slaapzakken aan je geboortelijst toe te voegen.

    Alles voor de babykamer

    verzorging van de baby

    Creëer een verzorgingsplekje op elke verdieping met een luiertafel die een heleboel essentials herbergt: waskussen, luieremmer, tetradoeken, vochtige doekjes, ...

    Denk ook aan shampoo, babyzeep, lotion en een zachte haarborstel voor de dagelijkse verzorging van je kleintje.

    Verzorgingsbenodigdheden

    verzorging van de baby
    voeding essentials baby

    voeding essentials

    Als je borstvoeding gaat geven, overweeg dan het toevoegen van een borstkolf, voedingskussens en borstvoedingskleding aan je lijst. Voor flesvoeding zijn flessen, spenen, een sterilisator en een flesverwarmer handige items om te hebben.

    Denk ook al even aan het moment waarop je baby start met vaste voeding (4 tot 6 maanden), waarbij een mixer- en stoomkoker een echte essential is. Ook bordjes, eerste lepeltjes, ... zijn handig om in huis te halen.

    En o ja. Slabbetjes, slabbetjes en slabbetjes. Kan je nooit genoeg van hebben!

    Voeding essentials

    speelgoed

    Voeg enkele educatieve speeltjes, knuffels, doudoutjes en een babygym toe aan je lijst om de zintuiglijke ontwikkeling van je kleintje te stimuleren. 

    Babyspeelgoed

    Babyspeelgoed Done by Deer
    veilig in huis met een baby

    een veilig huis

    Een babyfoon is een onmisbare metgezel voor ouders, waardoor je zelfs op afstand een waakzaam oor kunt houden op de slaap van je kleintje.

    Terwijl je kleintje begint te kruipen en verkennen, zijn deurhekjes en traphekjes essentiële barrières om ongelukjes te voorkomen.

    Ook stopcontactbeveiliging, hoekbeschermers en kastvergrendelingen zijn essentials op gebied van een veilig huis.

    Veiligheidheidsbenodigdheden

    ben je er klaar voor?

    Onthoud dat je geboortelijst een persoonlijke keuze is en dat het belangrijk is om items te selecteren die passen bij jouw levensstijl en behoeften. Neem zeker ook even de tijd om langs te komen in the baby's corner, want advies geven betreft je babyuitzet is waarvoor wij staan. 

    Met een goed samengestelde geboortelijst ben je voorbereid op de komst van je kleintje en kun je vol vertrouwen uitkijken naar de prachtige reis van het ouderschap. Veel succes!


    Download je complete babychecklist