Park upholstery: 2+1 free

Soft toys: 4+1 free

Underwear: 4+1 free

Outlet: 20% discount

Bibs: 4+1 free

Teta towels: 4+1 free

close
14-day cooling-off period - free shipping from €75 - shipping within 24 hours
  • search Search
  • Wish List Wish List

       My wish lists

  • profile Profile
  • shopping 0 Basket

    Shopping cart

    Order Value
    VAT
    0 product
  • the secrets behind the ideal breastfeeding bra

    Tijdens je zwangerschap en de borstvoedingsperiode is comfort van het grootste belang. Kies voor een borstvoedingsbeha die niet alleen met je veranderende cupmaten meegroeit, maar ook zorgt voor de nodige ondersteuning en gemak. Ontdek hoe de juiste lingerie jou kan helpen tijdens deze bijzondere periode.

    breastfeeding bra

    zwangerschapslingerie

    Al vanaf het begin van de zwangerschap veranderen de borsten. Ze ontwikkelen meer melkklierweefsel waardoor ze zwaarder en voller worden. Een borst kan tijdens de zwangerschap 500 gram zwaarder worden. Daarom bestaan er speciale borstvoedingsbeha’s die enkele cupmaten meegroeien. Een beha die knelt is een absolute no go, zowel tijdens als na je zwangerschap. Want een knellende beha kan de melkkanaaltjes doen verstoppen.

    extra comfort met borstvoedingsbh's

    Wanneer je bevallen bent en borstvoeding geeft, dan zal je tussen de derde en de vijfde dag na de bevalling stuwing krijgen. Jouw borsten kunnen dan gevoelig en gezwollen zijn en pijnlijker aanvoelen of misschien zelfs nog een cupmaat groter worden. Draag daarom een borstvoedingsbeha die comfortabel aanvoelt en zeker niet te veel spant. De stuwing verdwijnt na ongeveer 48 uur.

    Een borstvoedingsbeha en andere zwangerschapslingerie zoals onderbroeken of steunbanden en zwangerschapsbadmode zijn ontworpen om jou extra comfort te bieden tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding, maar ook om de juiste steun te bieden aan de rug. Bovendien zorgt een zwangerschapsbeha ervoor dat de huid haar stevigheid behoudt.

    breastfeeding bra
    breastfeeding bra

    combineer comfort en stijl

    Praktisch betekent niet saai! Ontdek ons uitgebreide assortiment trendy zwangerschapslingerie en badmode die je niet alleen comfortabel laat voelen, maar je ook een aantrekkelijke en zelfverzekerde uitstraling geeft. Kies voor lingerie die niet alleen functioneel is, maar ook jouw schoonheid tijdens deze prachtige fase benadrukt.

    Wil je meer advies over de juiste borstvoedingsbeha voor jou? Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte lingerie die aansluit bij jouw behoeften. Bereid je voor op comfort, gemak en stijl, allemaal in één lingeriecollectie.

    Ontdek onze collectie