Park upholstery: 2+1 free

Soft toys: 4+1 free

Underwear: 4+1 free

Outlet: 20% discount

Bibs: 4+1 free

Teta towels: 4+1 free

close
14-day cooling-off period - free shipping from €75 - shipping within 24 hours
  • search Search
  • Wish List Wish List

       My wish lists

  • profile Profile
  • shopping 0 Basket

    Shopping cart

    Order Value
    VAT
    0 product
  • de mooiste communie- & feestkleding van gymp

    Welkom in onze magische communieshop, waar dromen werkelijkheid worden en feestkleding kiezen een betoverende ervaring is. Laat je inspireren door de prachtige collectie van Gymp en vind de perfecte outfit voor jouw speciale dag. Met persoonlijk advies en een warm onthaal helpen wij jouw kleine prins of prinses stralen als nooit tevoren.

    communiekleding Gymp

    for girls

    Laat je kleine prinses stralen als nooit tevoren met de betoverende feestjurkjes van Gymp. Kies uit een selectie van dromerige designs, afgewerkt met kant, strikken en schattige details. Maak van haar communie- of lentefeest een onvergetelijk moment en laat haar trots en stralend de dag doorbrengen in haar droomjurkje.

    Gymp voor meisjes

    communiekleding Gymp

    for boys

    Ontdek de stijlvolle en trendy outfits van Gymp voor stoere jongens die hun communie- of lentefeest willen beleven in stijl. Van strak in het pak tot casual chique, Gymp biedt de perfecte kledingstukken om jouw kleine man te laten stralen op zijn grote dag. Kies nu de ideale outfit die zijn persoonlijkheid weerspiegelt en laat hem de dag in stijl beleven.

    Gymp voor jongens

    communiekleding Gymp