Park upholstery: 2+1 free

Soft toys: 4+1 free

Underwear: 4+1 free

Outlet: 20% discount

Bibs: 4+1 free

Teta towels: 4+1 free

close
14-day cooling-off period - free shipping from €75 - shipping within 24 hours
  • search Search
  • Wish List Wish List

       My wish lists

  • profile Profile
  • shopping 0 Basket

    Shopping cart

    Order Value
    VAT
    0 product
  • klaar voor de thuiskomst van je baby?

    Spannend! Je nadert nu heel snel het einde van je zwangerschap en de komst van je spruitje. Hierbij kunnen soms wat onzekerheden opduiken, maar dat is volkomen normaal. We hebben een handige gids samengesteld om je te helpen bij de voorbereidingen. Ontdek hoe je je auto, badkamer, babykamer en woonkamer babyproof kunt maken voor een warm welkom thuis.

    in de auto

    Dat eerste ritje van de materniteit naar huis is best wel spannend. Maar met het juiste autostoeltje kan je elke uitstap aan, van uitstapje downtown tot reis rond de wereld! Kom langs in onze winkels, onze mama's helpen jou bij het kiezen van je eerste autozitje. Zo breng je je kleintje zonder zorgen thuis.

    de thuiskomst van je baby

    de eerste keer in bad

    Bij de komst van een kleine spruit, komt ook heel wat nieuw textiel; denk maar aan bed- en parkbekleding, lakentjes en dekentjes, tetradoekjes en washandjes, handdoeken, slaapzakjes en uiteraard ook de kleertjes.

    Was al het nieuwe textiel die je de eerste weken wil gebruiken op voorhand. Doe dit zonder wasverzachter: een babyhuid is erg gevoelig en irritaties zijn absoluut niet gewenst! Laat de babyspullen ook niet aan de buitenlucht drogen: hierdoor kunnen pollen zich nestelen in het wasgoed, wat een allergische reactie kan veroorzaken.

    Naast al dit is het ook handig als je de flesjes en fopspeentjes op voorhand steriliseert. Doe dit ook met het toebehoren voor de borstvoeding. Denk maar aan een afkolfsysteem, potjes om moedermelk te bewaren, … Wanneer het zover zal zijn, is dit zeker al een zorg minder.

    de babykamer

    De babykamer volledig in orde hebben is een must. Installeer het bedje of co-sleeper zodanig dat jouw baby kan genieten van zalige dutjes. Denk opnieuw aan het matrasje met matrasbeschermer en hoeslaken, bedomrander, laken en deken. Test de babyfoon. Leg zeker ook de slaapzakjes en/of inbakerdoeken niet te ver weg. Als nieuwe ouder zal je snel aanvoelen wat jouw baby het fijnst vindt om in weg te dromen. De eerste levensweken van je baby zal je ’s nachts ook de pamper moeten verversen. Hiervoor wil je niet te veel tijd verliezen. Zorg dan ook dat je op de babykamer of bij jullie op de slaapkamer een verzorgingskussen met hoes hebt klaarliggen én alle nodige verschoningsproductjes en luiers! Deel ook de kast van je baby zodanig in dat je zowel verse kleertjes als pyjamaatjes steeds dichtbij hebt.

    ben je er zelf klaar voor?

    Heb je toch nog het gevoel dat je er moeilijk aan uit geraakt? Of heb je nood aan extra advies? Kom dan zeker langs in onze winkels. Ons team van mama’s zal jou met raad en daad bijstaan om de juiste werkwijze uit te leggen en je hélemaal op je gemakje te stellen voor de komst van je kleintje.

    Download onze babychecklist