Park upholstery: 2+1 free

Soft toys: 4+1 free

Underwear: 4+1 free

Outlet: 20% discount

Bibs: 4+1 free

Teta towels: 4+1 free

close
14-day cooling-off period - free shipping from €75 - shipping within 24 hours
  • search Search
  • Wish List Wish List

       My wish lists

  • profile Profile
  • shopping 0 Basket

    Shopping cart

    Order Value
    VAT
    0 product
  • sos! zware boekentassen

    Het gewicht van een te zware boekentas kan leiden tot ernstige rugklachten bij kinderen. Wist je dat tachtig tot negentig procent van de Vlaamse schoolkinderen dagelijks met een te zware last naar school gaat? Bij the baby's corner hebben we enkele handige tips voor jou om het gewicht van de schooltas onder controle te houden.

    schooltas

    ga voor licht en stevig

    Bij het kiezen van een boekentas is het essentieel om zowel op het gewicht als op de stevigheid te letten. Kijk naar lichte boekentassen gemaakt van duurzaam materiaal, zodat ze niet snel vervormen. Verstelbare en gewatteerde schouderriemen helpen het gewicht gelijkmatig te verdelen en de juiste houding te behouden. 

    Alle schooltassen

    zware boekentassen

    slim vullen en dragen

    Leer je kinderen hoe ze hun boekentas op de juiste manier moeten inpakken en dragen. Verdeel het gewicht gelijkmatig over verschillende compartimenten en moedig hen aan om de tas over beide schouders te dragen in plaats van over één. 

    schooltas
    zware boekentassen

    bezoek ons voor de perfecte schooltas

    Heb je nog extra advies nodig om ervoor te zorgen dat de boekentas van je kind niet te zwaar is? Kom dan zeker langs bij the baby's corner en laat je koninklijk ontvangen door ons team. Ontdek ons assortiment aan rugvriendelijke schooltassen en bereid je kind voor op een comfortabele en zorgeloze schooldag.

    Bekijk alle schooltassen