Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • kinderwagen of buggy?

    Een kinderwagen kopen is een investering in nieuw leven en de toekomst. Daarom verdient deze keuze jouw aandacht. Kies een kwalitatieve kinderwagen die perfect bij jou, je levensstijl en je gezin past.

    kinderwagen of buggy

    fase 1: een draagmand is essentieel

    Soms hoor je wel eens de vraag of een draagmand echt nodig is bij de aanschaf van een kinderwagen. Hierbij adviseren wij als ervaren mama-experten volmondig ja. 

    Als je erop uit trekt, dan heeft je baby nood aan voldoende steun aan z'n rugje en hoofdje. Een draagbaar autozitje biedt deze steun onvoldoende, waardoor deze voor lange wandelingen helemaal niet aan te raden is. Het is en blijft immers een autostoeltje. Een draagmand is het eerste wiegje van je baby tot +/- 8 maanden. Je baby kan er heerlijk slapen of loungen in de juiste lighouding op een heerlijk zacht matrasje. 

    fase 2: omschakeling naar buggyzit

    Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf ongeveer een 6-tal maanden, kan je je kinderwagen omvormen naar een buggy. We raden je aan om in het begin de rugleuning van de buggy in volledig vlakke slaapstand te plaatsen.  

    Kindjes houden ervan om de wereld om hen heen te ontdekken en hebben nood aan nieuwe prikkels. Laat hen genieten van al het moois op een veilig manier. In onze kinderwagens zit je kindje veilig vastgeklikt en ga je samen zalige ritjes tegemoet. Je kan de buggyzit doorgaans verstellen in drie standen: zitstand, middenstand en ligstand, zodat je ook tijdens het wandelen je kindje comfortabel kan laten slapen.

    kinderwagen of buggy

    jouw kinderwagenparadijs

    Een kinderwagen is jouw danspartner voor de komende jaren. Kom langs in de winkel om ze uit te proberen of shop ze online.

    Ontdek alle kinderwagens