Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • ontdek de wereld van babybjörn

    Sinds 1973 maakt BabyBjörn het mogelijk om je baby dicht tegen je aan te dragen en te koesteren. Deze bijzondere draagzakken, ontwikkeld door het Zweedse familiebedrijf, zijn net zo belangrijk voor papa's als voor mama's. BabyBjörn draagzakken zijn niet alleen stijlvol maar ook veilig, van topkwaliteit en ergonomisch. Kortom, ze bieden de perfecte manier om ten volle te genieten van die kostbare eerste jaren samen.

    vanaf het prille begin

    Vanaf het moment dat we ontdekken dat er een klein wondertje in onze buik groeit, begint het ouderschap echt. De eerste zwangerschapstest, het zien van een kloppend hartje op de echo en de eerste schopjes zijn allemaal momenten van verwondering en vreugde. Maar naast het gevoel van blijdschap, komt ook het besef dat we verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en veiligheid van ons kindje.

    je baby dragen

    En hier begint het dragen van onze kinderen. Vanaf het prille begin dragen we ons kindje in onze buik om het te beschermen. In de eerste uren na de geboorte dragen we ons kindje om hem te helpen wennen aan de nieuwe wereld waarin hij is beland. We bieden hem de nabijheid die hij nodig heeft en verwerken tegelijkertijd onze eigen emoties en verwondering. Maar het dragen van onze kinderen beperkt zich niet tot die eerste uren na de geboorte. Ook maanden later, dragen we ons kindje nog steeds. Of het nu is om troost te bieden of om hem te vervoeren als zijn beentjes moe zijn. Het dragen van ons kindje is een tweede natuur geworden.

    babybjörn draagzak

    stijlvol en comfortabel

    BabyBjörn helpt ouders om hun kinderen op een veilige en stijlvolle manier te dragen. Al vanaf het prille begin is BabyBjörn een pionier op het gebied van het betrekken van vaders bij het dragen van hun kinderen. Dit draagt niet alleen bij aan de band tussen vaders en kinderen, maar het geeft de mama’s ook wat welverdiende vrije tijd.

    Ze besteden ook veel aandacht aan stijlvolle ontwerpen die passen bij moderne ouders. Daarnaast tillen ze veiligheid naar een hoger niveau. Er wordt geen enkel compromis gesloten als het gaat om comfort en veiligheid van zowel baby's als ouders.

    dragen met liefde

    Het dragen van onze kinderen is vanzelfsprekendheid. We houden van de nabijheid en troost die we onze kinderen kunnen bieden. Maar dankzij BabyBjörn wordt het dragen van kinderen ook veilig en stijlvol. Zo kunnen we onze kinderen dragen met een gerust gevoel en zonder in te leveren op onze eigen stijl en comfort. Want als ouders willen we alleen het beste voor onze kinderen.

    babybjörn draagzak

    BabyBjörn