Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • stijlvolle veiligheid en ongeëvenaarde functionaliteit in een kinderwagendesign

    In het hoge noorden, waar de wind anders waait dan op ons continent, gelden strenge normen voor kinderwagenontwerpen. Veiligheid staat voorop, strak design is de norm en de mogelijkheid om de obstakels te trotseren is een absolute must. Thule begrijpt dat als geen ander en met de Thule Sleek ben jij altijd in je element.

    Thule Sleek kinderwagen

    De Thule Sleek is een veelzijdige en stijlvolle kinderwagen die ontworpen is voor actieve ouders. Met zijn moderne ontwerp, duurzame materialen en flexibele configuratiemogelijkheden biedt de Thule Sleek het ultieme comfort en gemak voor zowel ouder als kind.


    veelzijdige kinderwagen op vier wielen

    De Thule Sleek kinderwagen kan perfect aangepast worden aan de behoeften van een groeiend gezin, vanaf de geboorte van het eerste kind en terwijl het kleintje groeit. Voeg een reiswieg, een tweelingzitje of een autostoeltje toe. Neem één, twee of zelfs drie kinderen mee. Draai het zitje om, zodat je kind naar jou kan kijken of de wereld kan verkennen. Met de bijpassende accessoires is er voor elk wat wils.

    tal van handige functies

    De Thule Sleek kinderwagen biedt tal van voordelen voor zowel ouder als kind. Het ruime zitje heeft een comfortabele zithoogte en veel beenruimte dankzij een verstelbare voetensteun. Met zijn 11" wielen en reflecterende strepen rolt de Thule Sleek soepel. De zwenkwielen aan de voorzijde kunnen worden vergrendeld voor off-road avonturen. De schokabsorberende vierwielophanging zorgt voor een comfortabele rit op elk terrein. De wielen zijn afneembaar, waardoor de kinderwagen compact kan worden opgevouwen.

    Daarnaast heeft de Thule Sleek een verstelbare duwstang die voor een optimale grip zorgt en een verstelbaar zitje dat in drie standen kan worden gekanteld voor optimaal comfort tijdens het slapen, rusten en zitten. Het zonnescherm heeft ventilatieopeningen, een kijkvenster en een uitschuifbare zonneklep. Het biedt ook bescherming tegen uv-stralen (beschermingsfactor 50+).  Een groot opbergvak voorzien van ritssluiting zorgt ervoor dat ouders alles kunnen meenemen wat ze nodig hebben.

    De wereld van Thule