Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • een wieg en babypark om bij weg te dromen

    Het moment waarop je al maanden naar uitkijkt, is eindelijk aangebroken. De komst van je kleine lieveling staat voor de deur en niets is belangrijker dan een knusse en veilige plek voor je baby. Wanneer je de wieg en het babyparkje klaarmaakt, bereid je je voor op een onvergetelijk hoofdstuk in je leven. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt: een babypark, een wieg, parkbekleding en bedlinnen.

    wieg,park

    de eyecatcher in je interieur

    Een wieg en een babypark zijn niet zomaar meubels; het zijn de eerste plekken waar je kleintje zal vertoeven en daarnaast worden ze ook nog eens de blikvangers van je interieur. Het is jouw kans om een warme en uitnodigende omgeving te creëren waar je baby volledig tot rust kan komen. Bij the baby's corner hebben we een breed assortiment aan collecties parkbekleding, beddengoed, wiegjes en babyparken die perfect passen bij jouw woonkamer of slaapkamer. Of je nu houdt van kleurrijk, ingetogen, of een vleugje retro, wij hebben alles om aan jouw wensen te voldoen. 

    diversiteit aan merken

    Wiegjes en babyparken zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, vormen en ontwerpen. Bij ons vind je een uitgebreide selectie van babyparken en wiegen van gerenommeerde merken zoals Bopita, First, Oliver Furniture, Mikael Falk, Quax, StokkeThéophile & Patachou en meer.

    Parken

    Wiegjes

    wieg, park