Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • klaar voor het nieuwe schooljaar: tips voor een stijlvolle en comfortabele start

    De zomervakantie is voorbij gevlogen en dat betekent dat het tijd is om je kinderen klaar te maken voor een nieuw schooljaar. Met de juiste kleding zorg je ervoor dat ze niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel de klas in stappen. 👕👗 Hier zijn enkele tips om het schooljaar goed te beginnen. 

    waarom comfort belangrijk is voor schoolkleding

    Kinderen brengen lange dagen door op school, rennen tijdens de pauzes en spelen na schooltijd. Het is daarom belangrijk dat hun kleding comfortabel is en voldoende bewegingsvrijheid biedt. Kies voor stoffen die zacht aanvoelen en tegelijkertijd duurzaam zijn, zodat de kleding tegen een stootje kan.

    stijlvolle outfits voor de eerste schooldag

    De eerste schooldag is altijd bijzonder. Het is een moment waarop kinderen zich graag zelfverzekerd en op hun best willen voelen. Een goed gekozen outfit kan daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een vrolijk jurkje gecombineerd met een vestje of een stoere broek met een t-shirt en jasje erover van Gymp.

    praktische tips voor een soepele start van het schooljaar

    • Voorbereiding: leg de kleding voor de eerste schooldag al klaar en vul alvast je boekentas. Dit voorkomt stress op de ochtend zelf.
    • Laagjes: in de eerste weken van het schooljaar kan het weer onvoorspelbaar zijn. Het dragen van laagjes zorgt ervoor dat je kindje het altijd aangenaam heeft, ongeacht de temperatuur. Een vestje of jasje dat makkelijk aan en uit kan, is hierbij ideaal.
    • Kies voor comfort: zorg ervoor dat de kleding er niet alleen leuk uitziet, maar ook comfortabel zit.

    de juiste kinderkleding vind je bij ons

    Bij merken zoals Gymp vind je kleding die voldoet aan de eisen van zowel ouders als kinderen. Van dagelijkse outfits tot iets speciaals voor die belangrijke eerste schooldag.

    Gymp

    Met deze tips zorg je ervoor dat je kinderen klaar zijn voor een succesvol en plezierige eerste schooldag. Succes!


    gymp favorietjes

    Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.