Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • tips bij het kiezen van de juiste boekentas voor de kleuterklas

    De schoolbel rinkelt en daar gaan ze! Die allereerste schooldag, een mix van opwinding en een tikkeltje zenuwachtigheid. Bij the baby's corner willen we dat je kleintje de schooltijd van zijn leven beleeft. Daarom hebben we hier wat tips verzameld om de juiste boekentas te kiezen.

    boekentas kleuter

    de juiste maat

    Geloof het of niet, maar kleuters hebben best wat ruimte nodig in hun boekentas. Zorg ervoor dat de schooltas groot genoeg is voor een stuk fruit, een drinkfles, een heen-en-weer schriftje of mapje, een knuffel en wat reservekleding. Als je kleintje op school blijft eten, zorg er dan voor dat er ook een brooddoos in past!

    boekentas, rugzakje of trolley?

    Moet je kleintje de trap op en af om naar de klas te gaan? Kies dan een tas zonder wieltjes. Trolleys zijn vaak iets zwaarder om te dragen. Een rugzakje is bovendien een ideale opstap naar een echte boekentas later.

    Peuters en kleuters dragen hun boekentas het hele jaar door en daarom is het belangrijk om te kiezen voor een tas met ergonomische en verstelbare schouderbanden. Zo kan de boekentas meegroeien met je kleintje, zelfs als ze groter worden. Borstriempjes zijn optioneel, maar zorgen ervoor dat de schouderbanden niet van de schouders van je peuter glijden. 

    boekentas kleuter
    boekentas kleuter

    het juiste materiaal

    Kleuters houden van spelen en avontuur! Daarom is een boekentas van waterafstotend materiaal erg handig. Jonge avonturiers trekken zich niets aan van regenbuien, dus zorg ervoor dat hun boekentas dit ook kan weerstaan. Kies een schooltas met sluitingen die gemakkelijk open en dicht gaan, zoals klittenband, ritsen of klikgespen. Wil je de verschillende schooltassen uitproberen? Kom gerust langs in onze winkels, zodat je kleintje ze zelf kan testen.

    Met deze 3 handige tips zijn jij en je kleintje helemaal klaar om de perfecte kleuterboekentas te kiezen uit de uitgebreide collectie van the baby's corner. We hebben namelijk merken die aan al bovenstaande criteria voldoen. Kies uit de trendy Jeune Premier collectie, de schattige dieren Trixie of ontdek onze andere merken. De keuze is aan jou!

    Shop kleuterboekentasjes