Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • waarom hellend slapen werkt

    Slaap is o zo belangrijk voor je kindje en voor jezelf. Raakt je kleintje maar niet in slaap door krampjes, reflux, doorkomende tandjes of een verkoudheid? Wel, een hellende matras helpt je kindje om in slaap te vallen! Een lichte helling bevordert namelijk de spijsvertering en ademhaling, en het verlicht de druk op de oortjes en het maagje. Je kindje slaapt, ondanks alle kwaaltjes, makkelijker in en langer door.

    hellend slapen voor baby's

    voordelen van hellend slapen

    Hellend slapen biedt tal van voordelen voor de gezondheid en het comfort van je baby. Hier zijn enkele redenen waarom het een slimme keuze kan zijn:

    • Baby's hebben soms last van reflux, waarbij maaginhoud terugvloeit naar de slokdarm. Een lichte helling van het hoofdeinde van het bedje kan helpen om reflux te verminderen, waardoor ongemak voor je kleintje wordt verminderd.
    • Een lichte helling kan de ademhaling van de baby vergemakkelijken. Het opent de luchtwegen en minimaliseert mogelijke verstoppingen, wat vooral gunstig is als je baby verkouden is of moeite heeft met ademhalen.
    • Een subtiele helling kan ook bijdragen aan het creëren van een comfortabele slaaphouding voor je baby, wat resulteert in een diepere en meer rustgevende slaap.
    • Baby's hebben vaak last van een verstopte neus als gevolg van slijm of verkoudheid. Een lichte helling helpt bij het voorkomen van ophoping van slijm in de neusgangen, waardoor de ademhaling gemakkelijker wordt.

    ontdek de hellende matras van aerosleep

    De AeroSleep Premium matras is dé go-to oplossing voor veilig hellend slapen. De Premium matrassen van AeroSleep vorm je zelf gemakkelijk om tot een hellende matras. Veilig en zonder losse onderdelen in of onder het bed. De lichte helling van 7° vermindert allerlei babykwaaltjes, waaronder symptomen van een moeilijke spijsvertering. Is je kleintje ziek? Dan helpt schuin slapen de druk op de oortjes verlichten en kan je kleintje makkelijker ademhalen.

    AeroSleep matrassen

    safety first

    Veilig en zonder losse onderdelen in bed. De slimme insnijding van de matraskern verzekert dat de Premium matras in elke positie mooi aansluit tegen de rand van het bedje. Omdat niet enkel het hoofdeinde verhoogd wordt, vormen deze matrassen bovendien een natuurlijke helling. Zo blijft de nek en rug van je kindje in elke positie goed ondersteund.

    Aerosleep hellende matras
    Hellende matras Aerosleep

    unieke 3d-technologie

    Wist je dat elke AeroSleep matras in één pakket zit met de AeroSleep matrasbeschermer? Dankzij zijn unieke 3D-technologie kan je kindje in elke positie veilig ademen, ligt het droog en blijft het goed op temperatuur. Hiermee voorkom je ook vroegtijdig wakker worden en huidirritaties.