Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de grote vraag: wanneer beginnen met je geboortelijst?

    Het moment waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken, is eindelijk aangebroken: tijd om die geboortelijst op te stellen. Een spannende, maar soms ook overweldigende klus. Geen zorgen, wij zijn er om jullie door dit avontuur te gidsen. Dus, wanneer is het ideale moment om met de lijst te beginnen?

    timing is alles

    Een van de belangrijkste overwegingen bij het opstellen van een geboortelijst is timing. Je wilt niet te vroeg beginnen, maar ook niet op het laatste moment stressen. Een goede vuistregel is om ergens tussen de 14 en 20 weken zwangerschap te starten. Dit geeft jullie genoeg tijd om na te denken over wat jullie echt nodig hebben, terwijl het nog vroeg genoeg is voor vrienden en familie om hun bijdrage te plannen.

    Geboortelijst informatie

    informeer jezelf

    Voordat je begint met het toevoegen van items aan de geboortelijst, is het handig om jezelf te informeren over de verschillende producten die beschikbaar zijn. 

    Wist je dat ons mamateam experts zijn als het gaat om baby essentials? Aarzel niet om ons om advies te vragen! We hebben een schat aan ervaring en kunnen jullie helpen bij het maken van keuzes waar je misschien nog niet aan had gedacht.

    Meer info over onze droomlijstjes

    varieer in prijzen

    Een geboortelijst is er in alle soorten en maten, dus zorg ervoor dat je een goede mix van betaalbare en iets duurdere items toevoegt. Op deze manier hebben vrienden en familie met verschillende budgetten de mogelijkheid om iets te kiezen dat binnen hun bereik ligt.

    geboortelijst aanleggen
    persoonlijke geboortelijst

    maak het persoonlijk

    Dit is het moment om een vleugje 'jullie' toe te voegen aan de geboortelijst. Is er een bepaalde kleur waar jullie dol op zijn? Of misschien een thema dat perfect bij jullie past? Voel je vrij om die persoonlijke touch toe te voegen die de lijst echt van jullie maakt.

    Niet alleen voegt dit een persoonlijk tintje toe aan jullie lijst, maar het maakt het ook leuk voor vrienden en familie om iets te kiezen dat echt past bij wie jullie zijn als gezin.  

    En vergeet niet, ons mamateam staat klaar voor je. Of het nu gaat om de nieuwste snufjes of praktische tips, we zijn er om jullie te helpen de perfecte geboortelijst samen te stellen. Dus, duik erin, geniet van het proces en laat het uitkijken naar de komst van jullie baby beginnen!

    Start met je geboortelijst