Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • waar een geboortelijst leggen?

    Gefeliciteerd met jullie aanstaande gezinsuitbreiding! Maar nu komt de grote vraag: waar ga je de geboortelijst samenstellen? Als baby- & kinderwinkel hebben we het antwoord voor je!

    waar kan ik mijn babylijst in belgië leggen?

    Of je nu van Gent, Kortrijk, Hasselt, Brussel of Antwerpen bent, wij staan bekend voor geboortelijsten in Vlaanderen en daarbuiten. Met een uitgebreid assortiment voor fashionista's en duurzame mama's, hebben we voor elk wat wils. En we zijn er om je te helpen kiezen!

    babylijst belgië

    wat biedt het assortiment van the baby's corner? 

    Onze winkels zijn de perfecte plekken om het ruime assortiment te ontdekken. Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we precies wat je nodig hebt. Van praktische must-haves tot schattige hebbedingetjes, we hebben alles om de perfecte geboortelijst samen te stellen.

    Ontdek het assortiment

    wat zijn de geboortelijstvoordelen?

    Geen tijd om langs te komen? Geen zorgen! Met onze online geboortelijsttool kun je moeiteloos je lijst beheren vanuit huis. Blader door ons assortiment, voeg gemakkelijk gewenste producten toe en bereid je zorgeloos voor op de komst van je kleintje. En ons ervaren mamateam? Die zijn slechts een phonecall away!

    Naar geboortelijst voordelen

    voordelen geboortelijst

    Klaar om jouw unieke geboortelijst aan te leggen? Ontdek waarom the baby's corner een geweldige keuze is. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en een schat aan prachtige babyproducten. Maak vandaag nog een afspraak of open je geboortelijst online!

    Start hier